مجتمع آموزش عالی تاریخ سیره و تمدن اسلامی
جستجو
Close this search box.
سخن تاریخ و راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج‌البلاغه

 

ایسنا/مازندران دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر مازندران از انتشار فراخوان دومین کنگره بین‌المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه با تأکید بر آداب و سنن اجتماعی غدیر همزمان با روز مازندران و با مجوز پایگاه استنادی جهان اسلام( ISC) خبر داد و گفت: این کنگره در دو محور گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه و آداب و سنن اجتماعی غدیر با ۲۲ عنوان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت فرهنگ غدیر اظهار کرد: فرهنگ غدیر یک اندیشه، جاری در زمان گذشته، حال و آینده بشریت است و این یک امانت بزرگ الهی است که اگر محقق نمی‌شد رسالت همه پیامبران ابتر و ناتمام می‌ماند .

ابراهیمی معرفی فرهنگ نورانی غدیر، مصحف شریف نهج البلاغه و آداب و سنن اجتماعی واقعه غدیر را از اهداف اصلی این کنگره اعلام کرد و افزود: این کنگره با مشارکت دانَشگاه آزاد اسلامی استان و با همکاری دفتر نمایندگی ولی فقیه، استانداری، حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، مراکز فرهنگی، علمی و پژوهشی، نهادها و دستگاه‌های اجرایی مازندران برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی نمایندگی بنیاد بین‌المللی غدیر مازندران تاکید کرد: این کنگره علمی، ملی و فراملی با سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی، جهت بهره گیری از افاضات و افق جدید صاحب نظران، محققان و فرهیختگان در راستای جهاد تبیین و سیاست‌های راهبردی بنیاد بین‌المللی غدیر کشور طراحی و اجرا می‌شود.

حجت الاسلام ابراهیمی همچنین به برگزاری اولین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در مازندران اشاره کرد و گفت: در اولین کنگره ۳۰۲ عنوان مقاله در سطح ملی و جهانی و به زبان‌های فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی و اردو (دو سال قبل) به دبیرخانه کنگره ارسال شده بود که ۲۸ مقاله با عنوان مقالات برتر از سوی کمیته داوران انتخاب و معرفی و کتاب مربوط به مجموعه مقالات آن چاپ و منتشر شد .

این مسئول به زمان‌بندی کنگره اشاره و اظهار کرد: همزمان با روز مازندران (۱۴ آبان) فراخوان دومین کنگره انتشار یافت و تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴پژوهشگران و صاحب نظران می‌توانند مقالات خود را از طریق سایتwww.ghadir۲.ir ارسال کرده و از همین پایگاه اطلاع رسانی، در جریان جزئیات فراخوان، رخدادها و اخبار کنگره قرار گیرند.

وی زمان برگزاری کنگره را خرداد ۱۴۰۴ همزمان با دهه ولایت و امامت اعلام و در پایان تصریح کرد: مقالات برگزیده کنگره علاوه بر امتیاز پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در مجلات معتبر علمی و پژوهشی و در قالب کتاب کنگره منتشر و به نفرات برتر هدایای نفیسی نیز اهداء خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *