مجتمع آموزش عالی تاریخ سیره و تمدن اسلامی

 

کتاب ارزشمند «جعفر طیّار ؛ حجاز تا حبشه،مدینه تا موته» اثر محقق ارجمند سید علی میرشریفی به عنوان اثر برگزیده بیست و هفتمین دوره کتاب سال حوزه در مراسم بیست و هفتمین همایش کتاب سال حوزه انتخاب شد.

 

این اثر از مجموعه آثار همایش بین المللی حضرت جعفر بن ابی طالب «ذوالحناحین» مجتمع آموزش عالی تاریخ,سیره و تمدن اسلامی که توسط مرکز نشر بین المللی المصطفی به زیور طبع آراسته شده است در آیین اختتامیه بیست و هفتمین دوره کتاب سال حوزه به عنوان اثر برگزیده علمی پژوهشی در حوزه دانشی تاریخ اسلام انتخاب و معرفی شد.

 

 

آیین اختتامیه بیست و هفتمین دوره کتاب سال حوزه صبح روز شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ با پیام آیت الله العظمی جوادی آملی و سخنرانی آیات علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور و سیدهاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و با حضور پژوهشگران، اساتید حوزه، مسئولان حوزوی و جمعی از مدیران و شخصیت‌های کشوری در سالن همایش‌های مدرسه علمیه امام کاظم علیه‌السلام قم آغاز به کار کرد.

 

 

این همایش که از مهم‌ترین رویدادهای علمی ـ پژوهشی حوزه‌های علمیه به شمار می‌رود، با هدف شناسایی، ارزیابی و تقدیر از آثار فاخر علمی در عرصه‌های مختلف علوم اسلامی و انسانی برگزار می‌شود و طی بیش از دو دهه گذشته نقش مؤثری در ارتقای سطح کیفی تألیفات حوزوی ایفا کرده است.

در مراسم اختتامیه بیست و هفتمین دوره این همایش، جمعی از اعضای شورای عالی حوزه‌های علمیه، مدیران مراکز پژوهشی و اساتید برجسته حضور دارند.

 

 

سخنرانان این مراسم با اشاره به اهمیت تولید علم دینی و ضرورت پاسخگویی به نیازهای روز جامعه، بر نقش آثار علمی متقن و روشمند در تقویت مرجعیت علمی حوزه‌های علمیه تأکید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین سیدسجاد ایزدی دبیر علمی بیست‌وهفتمین دوره همایش کتاب سال حوزه از رشد ۱۴ درصدی مشارکت علمی حوزویان در این رویداد مهم در قیاس با دوره گذشته خبر داد و اعلام کرد: یک هزار و ۸۶۵ اثر پژوهشی در قالب کتاب، پایان‌نامه سطح چهار و دکتری و مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که پس از طی مراحل ارزیابی تخصصی توسط هیئت‌های علمی، آثار برگزیده و شایسته تقدیر معرفی شدند.

 

 

ارزیابی آثار در محورهای مختلفی همچون فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآن، کلام و فلسفه، اخلاق و تربیت اسلامی، تاریخ اسلام و مطالعات میان‌رشته‌ای انجام گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *