بخش های دیگر
کتب گروه
تألیفات اساتید
تألیفات دانش آموختگان
خواندنی های تاریخی

آیت الله یوسفی غروی: کوثر در لغت عرب به معنای خیر کثیر است یعنی خیر بسیار، و از نظر مصد

علامه سید جعفر مرتضی عاملی در مقدمه چاپ دوم کتاب «الحیاة السیاسیة للامام الرضا علیه الس

بر اساس گزارش های معتبر تاریخی، از همان ابتدای خاکسپاری امام رضا(ع)، بقعه ایشان دارای گ

یک قرن پیش وضعیت آب و هوای تهران چگونه بود؟ برخلاف تصور عمومی در آن روزگار هم تهران مش

آیت الله محمد هادی یوسفی غروی: در منابع تاریخی زمان دقیق و مشخصی برای روز ولادت حضرت مع
جدیدترین دیدگاه ها
منتشر شده در ,1398/03/14
بازدید:2077
![]() آنچه در ادامه می آید چهار عنوان مقاله از مقالات جناب آقای دکتر نعمت الله صفری فروشانی- عضو هیئت علمی گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره)- است با عناوین: 1. احکام حکومتی و خمس؛ 2. انتصاب یا انتخاب از دیدگاه امام خمینی(ره)؛ 3. روش شناسي حل تعارض در آثار امام خميني(ره)؛ 4. مبانی رجالی امام خمینی(ره).
منتشر شده در ,1398/03/05
بازدید:2314
![]()
نوشته شده توسط سید علیرضا واسعی
منتشر شده در ,1397/12/27
بازدید:5051
![]() برخی از خاور شناسان و کسانی که در توجیه رفتار ائمه (ع) به مبانی کلامی توجه نمی کنند، فضائل و کمالات انسانی حضرت علی (ع) را می ستایند؛ اما در توفیق سیاسی اش تردید دارند و آن بزرگوار را رهبر و فرمانروایی موفق نمی شمارند. در نظر این گروه، دوران پنج ساله حکومت امام (ع)، به ویژه سال های آغاز آن، بر درستی این سخن گواهی می دهد. در نگاه اینان، حکومت حضرت از مشکلات زیر رنج می برد:
منتشر شده در ,1397/06/26
بازدید:1064
![]() نویسنده: دکتر نعمت الله صفری فروشانی. منصب «بابیّت» برای امامان شیعه: در عصر حضور، از جمله رویدادهایی است که برخی از مؤلفان شیعه از دیرباز باورمندانه به آن نگریستهاند و این باور، همچنان مورد پذیرش گروهی از پژوهشگران شیعی است. سنجش اعتبار این باور بر اساس اطلاعاتِ برگرفته از منابع مختلف و بهرهگیری از روشهای تاریخی، رجالی و حدیثی، موضوع این مقاله است. یافتههای این پژوهش نشان میدهد که نشانی از تأیید چنین منصبی توسط امامان شیعه: و یا بسیاری از مؤلفان شیعه که بحث از «باب»ها میتوانست برای آنها مهم باشد، در دست نیست. افزون بر این، منشأ غیرامامی این باور و چگونگی راهیابی آن به تعدادی از منابع امامیه، در نوشتار حاضر مورد بررسی قرار گرفته است.
منتشر شده در ,1396/08/29
بازدید:1301
![]() استاد محمد الله اکبری عضو هیات علمی جامعه المصطفی گفت: سزاوار است که نظام جمهوری اسلامی در تقویم رسمی خود و با تصویب مجلس این روز را به عنوان روز فداکاری تصویب و ثبت جهانی کند و جشن جهانی بگیرد. انسان فطرتا فداکاری را دوست دارد و آن را تمجید می کند. همه انسانها افراد فداکار را دوست دارند. مردم هر کشوری به افراد فداکار کشور خود احترام بسیاری می گذارند. |
گروه تاریخ اسلام
دروس و سرفصل ها
معرفی اساتید
پایان نامه ها و تحقیقات
مجله سخن تاریخ
مقالات
دانش آموختگان
سفرهای علمی
آمار بازدیدکنندگان
بازدید این صفحه : 3771 |
بازدید امروز : 1147 |
کل بازدید : 8689319 |
بازدیدکنندگان آنلاين : 10 |
زمان بازدید : 0/5781 |
ورود کاربران
برای استفاده از امکانات سایت مانند ارسال و پیگیری مقالات ، دانلود کتب و نقشه ها و دریافت خبرنامه سایت باید در سایت عضو شده، با نام کاربری خود وارد شوید!